Jeffrey Stephens Protocol

 

Lees hier meer over hypnose.

Jeffrey Stephens heeft een 10-stappen plan ontwikkeld om op een snelle en effectieve manier verandering te bereiken. Het stappenplan brengt je op een prettige manier in een trance, waar het mogelijk is om heel veel verschillende problemen aan te pakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: afvallen, stoppen met roken, vliegangst, nagelbijten, hoogtevrees, allergieën en slaapproblemen.

Voor we beginnen leg ik uit wat ik ga doen, je kunt mij zien als een taxichauffeur die tegen jou aanpraat en instructies geeft. Je zult zelf niet meer praten, wanneer ik een bevestiging nodig heb zal ik je vragen om te knikken. Het is goed om te weten dat je niet helemaal ‘weg’ zult zijn, je kunt mij horen en volgen, maar bijvoorbeeld ook het geluid van een auto of iets anders. Tot slot is het van belang te weten dat je het niet verkeerd kunt doen, soms vraag ik iets wat je niet gelijk ziet of merkt. Dat geeft helemaal niks, ons onbewuste weet precies wat nodig is om ervoor te zorgen dat je in trance komt.  

Wanneer je in trance bent spreek ik je onbewuste en hoger bewustzijn aan om de gewenste verandering te doen. In de meeste gevallen merk je gelijk het verschil, maar het kan tot wel drie weken doorwerken waarin de veranderingen ontstaan. 

Deze manier van werken is vaak heel ontspannen en ik hoor geregeld dat het voelt alsof je even geslapen hebt. Het is verrassend en bijzonder wat er in één sessie kan gebeuren.